domingo, 2 de enero de 2011

En la cocina...



Estos dias de vacaciones he disfrutado de la cocina... sobre todo de los postres, después de pasearme por mis blogs favoritos, me he atrevido a hacer vuestras sugerencias
¡todo un éxito!


* recetas de Kanela y limón

4 comentarios:

  1. Hola guapa!! estoy encantada con tus noticias, al final te entrará el gusanito y veremos más posts en la cocina...besos.

    ResponderEliminar
  2. Hi Cris,
    Yo que he probado todas tus galletas, puedo decirlo, this is delicious !!
    Espero que encuentres tiempo para cocinar y sobretodo para seguir con el blog...no sé como lo haces, tu si que vales!
    Mil besos

    ResponderEliminar
  3. Quetal va el nuevo año, has puesto una receta, al final cambiaras el rumbo. Ahora ya se han acabado las vacaciones, aunque yo deseo la rutina, que tengas un buen regreso. Bss.

    ResponderEliminar
  4. Hola Cris, Con anam! Aquí a casa nostra tothom engripat i febrós...però en marxa. questes galletes diuen "menja'm... És que serà veritat que vals per a tot... TORNAAAAAAAAAAAAA!!!!
    Escolta,necessit un cable i un permís. He proposat als alumnes de 4t d'eso un treball un poc diferent (per a l'assignatura tan clàssica que faig), es tracta de fer poemes vídeo. A la web n'he trobat però pens que el que vull té més a veure en emprar diverses possibilitats expressives més que que segueixin tots un mateix patró. Per això necessit que :
    - em donis permís perquè mostri els teus treballs amb plastelina (el de beyoncé encara l'he trobat al teu blog)als meus alumnes.
    - em miris si em pots trobar uns vídeos curts que l'estiu passat vaig veure penjats a la web del Maura i que ara ja no trob. No sé de quin departament eren, però record que tenien a veure amb la lectura. N'hi havia un d'una alumna que llegia un llibre del qual sortien objectes "fantàstics" crec recordar. En fi, sé que és com cercar una agulla dins un paller ,... però com que tens aquesta facilitat per Per cert... per dia 19 he preparat un flash mob, no m'he atrevit encara amb el lip dub... però tot arribarà.

    ResponderEliminar